top of page

Nieuwe fotocursussen in januari

2024 wordt het jaar van jouw perfecte plaatjes als je mee gaat doen met één van de cursussen die in januari gaan starten.


Perfecte plaatjesCoronatijd en twee verhuizingen van mijn fotostudio hebben fotografiecursusssen in de ijskast gezet. Het programma Het Perfecte Plaatje, het tv-programma op woensdagavond heeft ervoor gezorgd dat er weer veel belangstelling is voor fotografie.

Ik heb een basiscursus in twee delen van 5 tweewekelijkse lessen opgezet waarvan deel 1 op zaterdagmiddag 20 januari 2024 gaat starten en mijn inmiddels lange wachtlijst van 'geduldige' geinteresseerden benaderd. Tot mijn verbazing zat deze cursus binnen no-time helemaal vol. Aangezien er ook belangstelling was voor een avondcursus start er daarom ook een basiscursus op donderdagavond 25 januari. Hier zijn nog plekjes beschikbaar. De vijfde dag is een excursie en die is op een zaterdag.

Je gaat alle knopjes van je camera leren gebruiken, verder alles over licht, compositie, perspectief en samen met je medecursisten jullie foto's bespreken, het leerzaamste onderdeel van de cursus.

Krijg je al zin om zelf perfecte plaatjes te gaan maken, ga dan naar de website voor alle informatie en om je op te geven. Welkom!

PrivélesWie snel van A naar B wil en geen geduld heeft om lesprogramma's te volgen of wie een techniek onder de knie wil krijgen, kan mij altijd benaderen voor privéles. Met liefde leg ik camera- of fotografietechnieken uit, beoordeel ik je fotowerk en help ik je met moeilijke Photshopcompilaties. Of leer ik je alle ins en outs van Lightroom, een geweldig programma waarin je al je foto's kunt archiveren en optimaliseren tot in kleine details.

Informatie over privéles is te vinden bij cursusonderdeel Photoshop/Lightroom, maar kan voor alle cursussen aangevraagd worden.Zelfbeeld in 3D glas


Er kan weer ingeschreven worden voor deze unieke cursus die start op 27 januari 2024.

Twee weken geleden gingen een paar blije cursisten naar huis met hun persoonlijke kunstwerk in glas.

Deze bijzondere cursus, een combinatie van twee kunstzinnige ambachten fotografie en glasfusen, gaat bij voldoende deelname opnieuw van start op zaterdag 27 januari. Ook deze cursus is tweewekelijks en bestaat uit 7 bijeenkomsten in een fotostudio en een glasstudio.

De vraag: 'Wat maakt jou of die ander uniek' zorgt voor stilstand en een reis bij jezelf naar binnen. Dit wordt door cursisten al als een heel waardevol cursusonderdeel beschouwd. Vervolgens wordt creativiteit gestimuleerd als er beeld en kleur aan wordt gegeven en in glas wordt gesmolten tot een 3D kunstwerk.

Als je enthousiast bent geworden om deze technieken te leren en zowel mentaal als fysiek aan het werk te gaan, bekijk dan alle cursusinfo en -data op de website waar je je ook kunt aanmelden.
Iphone fotografie


Ook komen er steeds meer aanvragen voor een workshop phone fotografie. Het is tenslotte een camera die je altijd bij je hebt. Hoe leuk is het als je daar ook betere foto's mee kan maken. Ik ben van plan in het voorjaar een Iphone workshop te plannen.

Wie daar belangstelling voor heeft, kan mij dat alvast laten weten. Je wordt dan tegen die tijd (vrijblijvend) geïnformeerd. Stuur een email naar bea@beablauwendraat.com.


NB. Voor alle cursussen geldt dat deze door kan gaan bij voldoende deelnemers. Dus heb je belangstelling, laat het dan zo snel mogelijk weten. Ook geldt: vol = vol. Claim je plekje alvast.


Tenslotte: delen van deze blog is superfijn, dank je wel daarvoor.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page