top of page

Maak me los!


Ik doe mee

Op 7 en 8 oktober doe ik mee met Kunstroute Zeist .

Al jaren bezoek ik de kunstroute in Zeist en omstreken want de hoge kwaliteit daarvan verrast me iedere keer weer. Trots ben ik dan ook dat ik dit jaar ook deel hiervan mag uitmaken omdat mijn atelier/fotostudio sinds ruim een jaar in Zeist is gevestigd.


Voor alle informatie bezoek de website door op de poster links te klikken om te zien wie de 56 kunstenaars zijn en waar ze zijn gevestigd. Mij vind je op nummer 4.

P.S. doe dit later, anders ben je weg van deze pagina.


Expositiemateriaal

Het voorbereiden van zo'n expositie weekend vergt enorm veel tijd en werk. Maar superleuk is het om al het vrijwerk dat ik in mijn fotografiecarrière heb gemaakt, en waarmee ik op diverse locaties heb geëxposeerd, weer eens te bekijken in mijn archief en een en ander opnieuw af te drukken en in te lijsten. Want ik ben er nog steeds trots op wat ik heb gemaakt en wil dit graag met iedereen delen. Het is volgende week allemaal te bekijken en aan te raken in mijn atelier expositie.

Kleine prijzen

Kunstwerken zijn in grotere en kleine maten (van 60x60 cm tot briefkaartformaat) en naar keuze met of zonder lijst te koop voor kleine prijzen, want ik wil graag van alles af. Unieke exemplaren zijn de werken die met de speciale Digital Transfer techniek (zoals met Polaroid in het analoge tijdperk) zijn afgedrukt. Elk exemplaar is anders.

Van alle werken is of zijn er hooguit één of twee beschikbaar, dus ze blijven uniek.


Sophia, Godin van vrouwelijke wijsheid (foto rechts)
Maak me los!

Een leeg atelier stimuleert mij om weer creatief nieuw werk te gaan maken. Dus heel graag nodig ik jullie uit mij in het weekend van 7 en 8 oktober daarmee te helpen. Uiteraard ben je ook welkom voor gewoon een leuk gesprek en en hapje en een drankje.


Op mijn website kan je al mijn vrijwerk alvast bekijken.
Marjo Hamers

Ook is mijn vriendin, kunstenares edelsmid en tassenontwerpster, Marjo Hamers aanwezig in mijn studio met een prachtige collectie. Al vele jaren ontwerpt zij mijn sieraden en koop ik haar bijzondere tassen. Marjo vind je op nummer 39 op de website. Wat zij allemaal maakt is te zien op haar mooie website.


Komt dat zien

Genoeg redenen om je een weekend lang in kunst te gaan dopen. Om een snelle indruk te krijgen wat er allemaal aan kunst te zien is, is dit aankomende weekend 30 september en 1 oktober een overzichtstentoonstelling in de Torenlaantheater op de Torenlaan in Zeist. Zelf ben ik daar in ieder geval zaterdag aanwezig. De openingstijden in beide weekenden zijn van 12-17 uur.


Superleuk om jullie te ontmoeten in de Van Renesselaan 32 in Zeist. Graag tot dan.

En oh ja, delen van dit bericht mag hoor!


Hartelijke groet,


Bea Blauwendraat
Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page