top of page

Photoshop en Lightroom
 

konijn bewerkt in Photoshop Elements

 

Info

 

Leer je eigen foto's bewerken met behulp van twee krachtige beeldbewerkingsprogramma's van Adobe Creative Cloud.  In Lightroom leer je je fotoseries in de bibliotheek te beheren, maak je snelle correcties per foto of per batch foto's. In de Ontwikkelmodus pas je correcties toe tot op de kleinste details, kies of maak je zelf voorinstellingen waarmee je in een muisklik de sfeer van je foto verandert. In de nieuwste versie kan je supersnelle correctiemaskers maken van bijvoorbeeld van ogen, tanden  en lippen en zijn er diverse AI mogelijkheden.

Vanuit Lightroom kan je snel overschakelen naar Photoshop om meer complexe montages te maken. Photoshop is geen gemakkelijk programma, maar dankzij individueel les leer je supersnel de toepassingen met de tools die je nodig hebt om je eigen kunstwerken te maken.

Het is mogelijk je 'kunstwerk' te laten printen in de fotostudio. 


Deze cursus wordt momenteel alleen als privéles aangeboden.

 

Waarom  privéles?  Met 1-op-1  begeleiding krijg je instructies/les op maat. Jouw persoonlijke behoefte bepaalt het tempo en de structuur.  Kortom, je komt veel sneller tot jouw gewenste resultaat dan in klassikaal verband. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als voor gevorderden, voor hobbyisten en voor professionele fotografen die sneller op een hoger niveau willen komen of ter plekke ondersteuning wensen bij problemen.

Uiteraard is het in overleg ook mogelijk met twee of meerdere personen deel te nemen.  Het voordeel daarvan is dat de prijs per persoon lager is.

Ik heb 25 jaar geleden in de beginperiode van Photoshop zelf cursussen ontworpen voor scholen en geeft sindsdien les in Photoshop en Lightroom op zowel professioneel als op particulier niveau met veel aandacht voor en uitleg van de diepere structuur van beide programma's. 

 

Lesdata:   elke woensdagmiddag 15.30-17.00/17.30 uur, vrijdagochtend 10.00-11.30/12.00 uur

Vereisten :         

laptop met daarop Photoshop en Lightroom (lidmaatschap Creative Cloud)

Schrijfmaterialen

 

Locatie 

Studio Bea Blauwendraat Artography, Van Renesselaan 32, Zeist of

bij je thuis ( mogelijke reistijd/-reiskosten)

 

Inschrijven

Boek een privéles per onderstaande button. Bij deelname met meerdere personen stuur een email naar  beablauwendraat@gmail.com.    Ik neem dan contact met je op.

Prijs privéles

1 persoon   1,5 uur  € 67   - 2 uur  € 85,00

2 personen 1,5 uur € 50 p.p. - 2 uur € 65 p.p. (aanvragen 2 of meer personen stuur email)

Korting bij meer personen op aanvraag.

Boeken gaat per les of per pakket van 7 lessen (meer korting € 447).              

 

bottom of page