top of page

Wat een mooi portret met je doet

De R in de maand

Genietend van deze prachtige nazomer(dag) zittend in de tuin, het is toch al midden oktober, staan er prachtige paddestoelen te stralen in de zon (nog nooit zoveel verschillende soorten bij elkaar gezien) en hebben we hier op ons DOTS schoolplein al een paar groene bakken vol herfstbladeren opgeveegd. Nog twee maanden en we zitten alweer midden in de feestmaand december.

Time flies!

Tijd gaat steeds sneller naarmate we ouder worden lijkt het. De herfst slaat ook toe in het familieleven. Heel blij ben ik dat ik samen met mijn broers en zussen vorige week het 65-jarig huwelijk van onze ouders heb mogen vieren. Dat hadden we een half jaar geleden niet durven hopen aangezien mijn moeder ernstig ziek is. Mijn vader is al bijna een jaar 24/7 mantelzorger. En ook al doet hij dat met hart en ziel, als je 89 bent, dan is dat een superzware taak en dat is te zien.

Blij

Daarom ben ik zo blij met het portret dat ik een aantal jaren geleden van mijn vader heb gemaakt. Toen mijn ouders nog allebei gezond waren. De rustige, intense liefdevolle blik, in zijn ziel kijkend, dat moment heb ik voor in de eeuwigheid vastgelegd. Want in de huidige situatie zal dit nooit meer lukken.

Niet alleen ik, maar ook mijn familie is blij met dit portret, zo 100% mijn vader, puur en echt.

Juiste moment

Stralen jouw ouders nog? Nog een beetje nagenietend van de zomerzon op het gezicht zou het dan nu het juiste moment zijn om zo’n portret van hen te laten maken. Dan is het nu het juiste moment om de tijd even stil te zetten.

Een prachtig portret van je ouder(s) is een mooi cadeau om aan jezelf of aan een dierbare de geven met de feestdagen.

Ben je enthousiast geworden, dan is het zaak om snel een afspraak te maken, want ...........

ik ga er even tussenuit

Van 12 november tot en met 14 december ga ik op studiereis naar China.

Wie graag nog portret- of zakelijke foto’s wil laten maken, verzoek ik vriendelijk op korte termijn een afspraak te maken. Dit heeft als voordeel: over een cadeau in de feestmaand hoef je niet meer over na te denken.

Tot binnenkort? Stuur me een email en ik neem contact met je op.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page