top of page

Meisjes van 50+


Krantenbijlagen, zoals Vrouw van de Volkskrant, maar ook tijdschrijften staan er vol van, actrices en en bekende presentatrices worden gefotografeerd in hun kekke kleding en hun leeftijd wordt zo’n 10 a 20 jaar jonger geschat. Er is ineens aandacht voor de vrouwengroep van boven de 50, in de wandelgangen ook wel ‘overgangsgangsters’ genoemd. Wat is er aan de hand?

Geraniums

Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat vrouwen geen stem hadden, ze werden niet gezien of gehoord. Zij waren vaak de stille getuigen, zonder stem in het openbare leven. Over deze oudere groep vrouwen is weinig te vinden in de literatuur over feminisme. Echter, het beeld van oudere vrouwen achter de geraniums bestaat niet meer. Nieuw is de aandacht voor het zelfbeeld of de identiteit van oudere vrouwen, zij laten nu hun stem horen, dankzij de verbetering van hun positie in de maatschappij.

Verliefd op ‘t leven

De huidige 50+ meisjes zijn vrouwen die volop in het leven staan en het leven willen beleven. Nadat de kinderen het nest hebben verlaten, ze vrij zijn van menstruaties en zorg voor het gezin, wordt de balans opgemaakt. Zij die terugkijken op een goed leven, hebben het mooiste deel nog voor zich. Ze gaan uitdagingen aan. Het zijn vrouwen met levenservaring en deze inzetten om hun doelen te bereiken. Ze zijn jong van geest, en krachtig in hun daden, hebben een druk en sprankelend leven, zijn zelfbewust en ondernemend. Ze staan positief in het leven, ze sporten, letten goed op hun voeding, zijn verliefd op t leven en vooral bezig geluk en evenwicht in zich te vinden.

Unieke combinatie

Doordat de oudere vrouw wel alles van haar jongere zelf in zich heeft maar ook de wijsheid en levenservaring, maakt dat deze combinatie van de 50+ een unieke aantrekkingskracht en positie heeft ten opzichte van jongere vrouwen. Ze staat stevig in haar schoenen, is gegroeid door alles wat ze heeft meegemaakt en wat haar inzicht heeft gegeven. Dit zelfbewustzijn kan ze nu gebruiken om haar eigen doelen te bereiken.

Jong van geest

Bij meisjes van 50+ denk ik aan wijze en kleurrijke vrouwen, in hun hart nog altijd leergierig en onbevangen als een kind. Ze rennen en vliegen door het leven. Ook ik ben een meisje van 50+ en realiseer me dat het mooie van ouder worden is dat je jezelf steeds beter leert kennen. Niet bij de pakken neerzitten maar de stoute pumps aantrekken en lachen, liefhebben, leven; zo wil ik jou op de foto zetten!

Mei = meisjes-van-50+maand

Daarom heb ik mei gebombardeerd tot MEISJES-VAN-50+MAAND.

Ik nodig daarom alle 50+ meisjes, die zichzelf dat waard vinden, uit voor een speciale fotoshoot op mei. En ben je welkom in de studio in trendy kapsels, spannende splitten, hoge hakken of gewoon zoals jij je lekker voelt. Ik garandeer je dat zo’n portret je nog meer kracht zal geven. Let dus goed op je emailbox.

Maar eerst wil ik graag van jou weten, meisje van 50+, hoe voel jij je en wat is jouw uitdaging?

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page