top of page

Waarom bloggen?

Jullie zullen je wel afvragen: waarom gaat Bea beginnen met bloggen?

Bloggen is in en in alle marketing cursussen die er momenteel zijn wordt geadviseerd om te gaan bloggen.

Ik zal eerlijk bekennen dat ik me er lange tijd tegen heb verzet. Ik houd me liever bezig met fotograferen: laat iemand anders dat maar doen.

Knopje om

Onlangs is er een knopje bij me omgegaan en ben ik er toch anders over gaan denken. Waarom hoor ik je dan vragen?

In nieuwsbrieven kan ik van alles vertellen over mijn fotografiebusiness waar ik al 20 jaar mee bezig ben en mijn klanten op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Dat is fijn maar eigenlijk is dat zo’n eenrichtingsverkeer.

Wat wil jij?

Het is nodig bij te blijven met nieuwe ontwikkelingen.

Graag wil ik dus weten waar jullie mee bezig zijn, waar kan ik jullie mee helpen?

Zijn er speciale wensen, behoeften. Hebben jullie ideeën die ik voor jullie uit kan werken? Dat stimuleert mijn creativiteit. Ik zou graag informatie van jullie willen ontvangen.

Wat houd je bezig ten aanzien van fotografie, fotograferen en alles wat daar mee te maken heeft.

Op de koffie

En weet je, met elke klant bouw ik een emotionele band op. Het liefst zou ik bij jou daarom zo af en toe eens op de koffie gaan om te vragen om bij te praten. Daarnaast wil ik mensen helpen de drempel te verlagen om naar de studio te komen.

Docent

Tot slot: Ik vind het heel fijn om kennis delen. Niet voor niets ben ik al bijna mijn hele volwassen leven docent! Dus zal ik je regelmatig tips en trucs geven die je helpen zelf betere foto’s te maken met je eigen camera.

Reacties op mijn blog gevraagd

Kortom, met bloggen ben ik in staat om (weer) met iedereen in contact te komen en interactie te creëren. Dus je snapt waarom ik ‘om’ ben. Ik hoop van harte dat jullie mijn blogs willen lezen ik zou het ongelooflijk leuk vinden reacties in het onderstaande veld te krijgen. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid je uit te schrijven als je ze niet wilt ontvangen, maar ik hoop dat je ze interessant genoeg vindt om ze te lezen en te delen met andere geïnteresseerden.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Archive
Follow Us
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page