top of page

Feestelijke opening expositie

verslag

13 juni 2019

De opening van mijn expositie foto- en modecreaties was feestelijk en supergezellig, zoals je op de fotocompilatie kunt zien. Voordat eigenaresse BonBon Margo haar openingsspeech begon was de bonte schoudertas al verkocht, zo gaaf!  

Omdat ik mijn studio wat leger wil hebben, zijn alle fotografische kunstwerken, zoals bodypaintfoto's,  Portals into Nature en Unlocked, in de aanbieding.  Ook zijn er items als cadeautjes en foto-ansichtkaarten te koop. Zo komt er weer ruimte om wat nieuws te creëren.

 

Ook leuk om te zien hoeveel belangstelling er is voor de modecreaties, die veelal zijn uitgevoerd met bontranden. Voor de zomer zijn ze te warm, maar heel bijzonder en uniek voor de volgende seizoenen. De tricot jurk, verkrijgbaar in zes kleuren, is wel in alle seizoenen te dragen.

 

Ik kom net terug van een fotoshoot in de galerie ter promotie van de expositie, morgen is deze zichtbaar op DeBiltinBeeld.nl  (hoop dat ik er leuk op sta).

 

De expositie is nog te bezichtigen tot en met 13 juli van woensdag tot en met zaterdag.

Het weer wordt weer beter, misschien leuk om er een fijne fietstocht van te maken. 

 

NB. Op vrijdag 28 juni sta ik (schuin tegenover galerie Ruimte voor Kunst) op de Biltse Streekmarkt van 15.00 tot 20.00 uur met leuke acties. Leuk om te combineren?www.biltsheerlijk.nl/dorpsmarkt

Please reload

bottom of page