top of page

Corona-anbieding

31 mei

Speciale Corona-aanbieding:

30% korting op 'van telefoonkiek naar kunstwerk' :

 Jouw favoriete foto creatief bewerkt

randloos op geborsteld aluminium of dibond afgedrukt.

Geldig de hele maand juni.

 

 

verslag

13 juni 2019

De opening van mijn expositie foto- en modecreaties was feestelijk en supergezellig, zoals je op de fotocompilatie kunt zien. Voordat eigenaresse BonBon Margo haar openingsspeech begon was de bonte schoudertas al verkocht, zo gaaf!  

van 30 mei t/m 13 juli

25 mei 2019

Exposeren in RUIMTE voor KUNST geeft mij de gelegenheid de diversiteit van mijn werk naar buiten te brengen in mijn eigen gemeente.  

Wat ik laat zien is een collectie artistieke uitingen die ik tot nu toe heb gedaan. Op het gebied van fotografie zijn dat portretten, fotokunst en vrij werk, daarnaast diverse kledingcreaties en accessoires.

Nieuw cursusseizoen

23 augustus 2017

Bijna niet te geloven, maar over negen dagen is het alweer september, de zomer gaat langzaam over in de herfst en dan begint het nieuwe cursusseizoen. In samenwerking met het Kunstenhuis start ik met drie cursussen in mijn studio: Fotografie Basis en Vervolg en een cursus Photoshop.

 

december-actie

30 november 2016

Laat je mooiste herinnering aan een vakantie, gebeurtenis, feest of verjaardag oppimpen door een Master Photographer

 

Met plezier bied ik je deze nieuwe Artography-service aan in een unieke december-cadeau-actie: verras je geliefden met je eigen (opgepimpte) foto. Nu in een de feestmaand met 40% korting: vanaf

 € 29,95* inclusief een A4 fineartprint

 

Kunstroute BEEKk in De Bilt en Bilthoven 21 en 22 mei

20 mei 2016

Dat zei mijn overbuurvrouw! Dat vond ik wel een leuke titel.

Nou, bij mij dus. Omdat mijn fotostudio wel op een prachtige locatie maar wel een beetje verscholen staat, was één van mijn goede voornemens begin dit jaar iets meer te doen aan zichtbaarheid naar buiten. Daarom doe ik dit jaar met met de Kunstroute georganiseerd door kunstkring BEEKk. Maar liefst 62 kunstenaars exposeren op 25 locaties in de Bilt en Bilthoven. 

 

En ik heb zeker wat om te laten zien!

Graag show ik jullie mijn laatste kunstseries 'Portals into Nature' en 'Unlocking' .

Start cursussen Kiekje of Foto 1 en 2

3 maart 2016

Het wordt weer vroeger licht, 't voorjaar is in aantocht en zomervakanties worden gepland. Tijd om je camera uit de kast te halen en op te poetsen! Wil jij deze zomer geen kiekjes maar bijzondere foto's maken? Begin dan nu met een cursus Kiekje of Foto!

Bijzonder expositie in Galerie Kortom Zeist

18 november 2015

Tot 9 januari 2016 exposeer ik 3 series fotografie in Galerie Kortom in Zeist. Naast mijn in Engeland bekroonde serie Beauty Girls & Golden Girls zijn twee nieuwe series 'Portals to Nature' en 'Unlocking' te bewonderen.

 

 

Maandaanbieding

4 september 2015

Samen met je broer of zus iets ondernemen? Oude herinneringen vervangen door nieuwe en middels spel en beweging een eigen interpretatie geven aan jullie relatie? Dan is dit je kans!

 

De hele maand september geldt een speciale broers-en-zussen-fotoshoot aanbieding. Een 1 uur durende fotoshoot van €250,- voor €175,- inclusief de keuze uit drie creatieve kleurbewerkingen. Je leukste fotoafdruk is verkrijgbaar v.a. €19,50 en ontvang je ook digitaal voor op je computer, Ipad of Iphone.  

Speciale actie van Bea Blauwendraat Artography tijdens FOTOWEEK 11-20 september 2015

28 augustus 2015

De herfst staat voor de deur en ik wed dat ook jij staat te popelen om met dit mooie weer met jouw camera naar buiten te gaan om te gaan fotograferen.

 

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw beelden foto's worden en geen kiekjes? Heel simpel: door mee te doen aan mijn workshop Kiekje of Foto' op zaterdag
19 september a.s.

Kom op 12 juni voor een gratis fotoshoot naar de studio van Bea Blauwendraat Artography

21 mei 2015

Aan alle teleurgestelde meisjes-van-50+ die graag wilden, maar niet konden op de geplande data, bied ik een nieuwe datum en tevens laatste kans om je alsnog gratis te laten vereeuwigen.

Zoals in mijn blog Meisjes-van-50+ aangekondigd: een gratis fotoshoot alléén voor meisjes-van-50+. Omdat je je op deze leeftijd nog een meisje voelt, wil je dit bijzondere feit toch graag eens vastgelegd hebben? Hoe leuk is het om  over een x-aantal jaar met nostalgie jouw fotoserie weer te bekijken, nagenietend van deze leuke dag?

8 mei 2015

Kom op 16 of 29 mei voor een gratis fotoshoot naar de Studio van Bea Blauwendraat Artography

Ben jij een meisje-van-50+? Hier is ie dan de aanbieding, zoals in mijn blog Meisjes-van-50+ aangekondigd: een gratis fotoshoot alléén voor meisjes-van-50+. Omdat je je op deze leeftijd nog een meisje voelt, wil je dit bijzondere feit toch graag eens vastgelegd hebben? Hoe leuk is het om hiervan over een x-aantal jaar met nostalgie de foto's de foto's van te bekijken?

10 februari 2015

Op donderdag 19 maart gaat de Masterclass Artography van fotografe Bea Blauwendraat van start.
De Masterclass is bedoeld voor mensen die zich creatief willen laten uitdagen en basiskennis bezitten van fotografie.

 

In deze Masterclass leer je:

– een fotobeeldverhaal te maken
– een twee- of drieluik te creëren
– een fotocompilatie te maken met behulp van een fotobewerkingsprogramma

 

Love, Love, Love!

5 februari 2015

Op zoek naar een prachtig cadeau voor je valentijn? Maak dan gebruik van de waardebon en neem je geliefde als verrassing mee naar de LOVESHOOT op Valentijnsdag! 

Tijdens de shoot t.w.v. € 152,- nu voor € 99,- wordt jullie liefde vereeuwigd en ontvangen jullie de allerbeste shot digitaal en afgedrukt op 20x20-formaat. 

2 januari 2015

Op vrijdag 9 januari om 19:30 opent de expositie van Bea Blauwendraat, Master Photographer en Fellow bij de Master Photographers Association (MPA-UK), in het Lichtruim in Bilthoven.

 

De expositie is een verzameling van werk in opdracht tot vrij werk door de jaren heen. 

Speciale actie van Bea Blauwendraat Artography tijdens FOTOWEEK 12-21 September 2014

De herfst staat voor de deur en iedereen staat weer te popelen om met dit mooie weer met zijn/haar camera naar buiten te gaan en gaan fotograferen.

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw beelden foto's worden en geen kiekjes? Heel simpel: door mee te doen aan mijn workshop Kiekje of Foto' op zaterdag 13 september a.s.

Fellowship behaald bij de Master Photographers Association (Engeland) deel 2

​​​Prijs voor 'Best Associate Panel 2012'

 

In augustus heb ik boven verwachting bij de Master Photographers Association in Engeland de hoogste kwalificatie in de fotografie mogen ontvangen. De huldiging was in oktober.

De trip naar de MPA 'Diamond Jubilee Awards' in Newcastle was een feest. Op zondag 14 oktober mocht ik drie keer het podium op. Tweemaal om respectievelijk mijn Associate- en Fellowshiponderscheidingen op te halen. 

Please reload

bottom of page