top of page
LEVENSGEBEURTENISSEN

Bea Blauwendraat Artography beschikt over een ruime eigen studio voor studiofotografie. Vrij parkeren voor de deur. De studio is te vinden in de Van Renesselaan in Zeist.  Je kunt daar in een intieme sfeer, tijdens een ontspannen fotoshoot, echte professionele studiofoto’s laten maken van jou als personality,  met je partner en familie of jouw prachtige zwangerschapsbuik. Maar natuurlijk ook als model of voor een zakelijk portret. Je kan meekijken tijdens de fotosessie wat een groot voordeel biedt om het resultaat naar je zin te maken. Samen zoeken we de mooiste beelden uit.

 

Een huwelijk, zwangerschap, een geboorte, zijn mijlpalen in het leven die het waard zijn om mooi vastgelegd te worden. Belangrijke emotionele momenten die het waard zijn  om later opnieuw te beleven.  Professionele fotografie geeft de beelden zo realistisch en sfeervol weer, dat je de situatie opnieuw beleeft alsof het gisteren was. Zo creëren we samen mooie herinneringen voor later.

In de studio zijn diverse mogelijkheden te zien om jouw prachtige portretten te presenteren:

ingelijst, randloos op dibond, acrylglas, hout of beton. En kan je niet kiezen uit de vele mooie beelden, dan verzamelen we ze in een prachtig fotoboek.

Gelukkige gebeurtenissen zijn fantastisch en wil je voor altijd koesteren, maar het leven is niet eeuwig. Soms kan een pijnlijke diagnose, een ongeneeslijke ziekte, ons leven een abrupte wending geven. Je gelooft het eigenlijk niet, want ach het zal toch wel meevallen… tot de realiteit je dreigt in te halen. Je wereld staat stil én op zijn kop tegelijkertijd.

 Hoe mooi en waardevol is het om juist dan de verbinding die je diep van binnen voelt met je partner, ouder, je kind, met het gezin, om die intense emotie van samen zijn te kunnen vatten in beelden. Als een blijvende, levendige herinnering. Ingelijst op tafel, aan de muur of in een prachtig fotoboek. Voor straks, voor later, voor je geliefden en nabestaanden. Herinneringen om te koesteren. Voor informatie over deze emotionele fotografie heb ik een aparte website gecreëerd www.nuhetnogkan.com. Voor iedereen die hiermee te maken krijgt. 

 

bottom of page