top of page

Leer beter fotograferen en photoshoppen

Nieuw cursusseizoen

23 augustus 2017

Bijna niet te geloven, maar over negen dagen is het alweer september, de zomer gaat langzaam over in de herfst en dan begint het nieuwe cursusseizoen. In samenwerking met het Kunstenhuis start ik met drie cursussen in mijn studio: Fotografie Basis en Vervolg en een cursus Photoshop.

 

Wil jij je camera beter leren kennen en je fotografievaardigheden verbeteren? Kom dan de Basiscursus volgen.  Er zijn nog slechts twee fotografenstoelen beschikbaar, dus als je mee wilt doen, geef je dan snel op voor Fotografie Basis. 

De startdatum is 7 september.

 

Heb je al een basiscursus  gevolgd en ben je  toe aan een  creatieve uitdaging? Geef je dan op voor de cursus Fotografie Vervolg die begint op 6 september.

 

Uitgebreide informatie en cursusdata voor deze 2 cursussen vind je op  mijn website.

 

Wil je graag  je foto's verbeteren en creatief bewerken, dan nodig ik je uit voor de korte cursus Photoshop Elements die op 14 september start.  Alle lesdata vind je op mijn website.

 

Als je vragen hebt, dan kan je mij persoonlijk aanspreken aankomende zaterdag 26 augustus op de Open Dag van het Kunstenhuis in het Lichtruim in Bilthoven.

Ik ben daar aanwezig vanaf 14.00 uur (tot 17.00 uur).

 

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen. En als je iemand weet die geïnteresseerd zou kunnen zijn, wil je deze nieuwbrief dan doorsturen? Bij voorbaat hartelijk dank!

 

Bea Blauwendraat Artograpy

Please reload

bottom of page