top of page

September is Broers-en-zussenmaand

Maandaanbieding

4 september 2015

Samen met je broer of zus iets ondernemen? Oude herinneringen vervangen door nieuwe en middels spel en beweging een eigen interpretatie geven aan jullie relatie? Dan is dit je kans!

 

De hele maand september geldt een speciale broers-en-zussen-fotoshoot aanbieding. Een 1 uur durende fotoshoot van €250,- voor €175,- inclusief de keuze uit drie creatieve kleurbewerkingen. Je leukste fotoafdruk is verkrijgbaar v.a. €19,50 en ontvang je ook digitaal voor op je computer, Ipad of Iphone.  

 

Hoe, wat, waar?
Kom in je mooiste of meest speelse outfit naar mijn studio Bea Blauwendraat Artography op de Gregoriuslaan 10, 3723 KR Bilthoven, want in de spotlights van mijn studiolampen wordt jullie bijzondere relatie vereeuwigd. Voor de lens van de camera mogen jullie weer als van oudsher met elkaar spelen, lekker ravotten en op eigen wijze laten zien wat jullie band bijzonder maakt. 

 

TIP: Ook erg leuk als verrassingscadeau voor ouders en andere familieleden. 

 

Om thuis met elkaar jullie mooiste foto’s te bekijken en te selecteren voor het kunstwerk via mijn webshop krijg je een paar dagen later per email een eigen inlogcode en wachtwoord. Geef je nu op voor de broers-en-zussen-fotoshoot en stuur een email naar bea@beablauwendraat.com 

 

Denk je dat dit ook een leuke aanbieding is voor je vrienden, deel dan dit bericht. Bij voorbaat dank! 

Please reload

bottom of page