top of page

Expositie fotografe Bea Blauwendraat

2 januari 2015

Op vrijdag 9 januari om 19:30 opent de expositie van Bea Blauwendraat, Master Photographer en Fellow bij de Master Photographers Association (MPA-UK), in het Lichtruim in Bilthoven.

 

De expositie is een verzameling van werk in opdracht tot vrij werk door de jaren heen. 

Bea’s werk is kleurrijk en expressief. Bea heeft als doel meer te laten dan zien dan de realiteit. Dit heeft geleid tot origineel en extravagant werk. Bea neemt de toeschouwer mee op ontdekkingsreis tussen fantasie en werkelijkheid.

 

Achtergrond:
Bea doorliep de Nederlandse Fotovakschool in Apeldoorn en begon haar eigen portretstudio al voordat zij was afgestudeerd. Zij werd direct na haar opleiding gevraagd om de eerste opleiding Digitale Beeldbewerking in Utrecht op te richten. Na drie jaar werd zij door de Fotovakschool gevraagd terug te komen om daar de digitale fotografie naar een hoger plan te tillen. Vijf jaar lang heeft zij met veel plezier lesgegeven.

In 2012 behaalde Bea de hoogste kwalificatie in de portretfotografie bij de Master Photographers Association in Engeland. In 2007 ontving Bea een Silver Award met de wedstrijd ‘Verbondenheid’ en in 2004 won zij de prestigieuze Kodak Professional Portrait Award.

 

Bea heeft een fotostudio in Bilthoven Noord en geeft les in digitale fotografie en -beeldbewerking. Vanaf 2015 wordt haar studio tevens een dependance van de Werkschuit.

 

Opening:

vrijdag 9 januari
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Het Lichtruim
Planetenbaan 2, Bilthoven

 

Bron: http://kunstenhuis.nl/beeldend/expositie-fotografe-bea-blauwendraat/

Please reload

bottom of page