top of page

 

Nog een laatste kans:

Gratis fotoshoot voor meisjes-van-50+

 

Kom op 12 juni voor een gratis fotoshoot naar de studio van Bea Blauwendraat Artography


Aan alle teleurgestelde meisjes-van-50+ die graag wilden, maar niet konden op de geplande data, bied ik een nieuwe datum en tevens laatste kans om je alsnog gratis te laten vereeuwigen.

Zoals in mijn blog Meisjes-van-50+ aangekondigd: een gratis fotoshoot alléén voor meisjes-van-50+. Omdat je je op deze leeftijd nog een meisje voelt, wil je dit bijzondere feit toch graag eens vastgelegd hebben? Hoe leuk is het om  over een x-aantal jaar met nostalgie jouw fotoserie weer te bekijken, nagenietend van deze leuke dag?


Dan is dit je kans! Kom op 12 juni, samen met je zusje of vriendin, naar de studio en laat je meisje-zijn vereeuwigen.
Bovendien kan je je laten opmaken door een visagiste voor slechts 20 Euro, de helft van de normale prijs!
Heb je mijn blog gemist? Deze vind je op mijn website. Met
deze link kan je 'm nog eens lezen.
 

Wanneer, wat en hoe?
Deze extra ingelaste fotoshoot is op 12 juni vanaf 9.30 uur in de studio van Bea Blauwendraat Artography, Gregoriuslaan 10, 3723 KR Bilthoven.
Kom in je favoriete outfit en je favoriete meisje-van-50+uitstraling. Visagiste Eline is 's ochtends aanwezig. Als je door haar opgemaakt wil worden, geef dit dan even aan wanneer je je opgeeft. Om jouw mooiste foto's te kunnen bekijken en te bestellen via de webshop krijg je een paar dagen later per email een unieke inlogcode en wachtwoord. 
Wil je je opgeven voor deze Meisjes-van-50+fotoshootdag, stuur dan een email naar
bea@beablauwendraat.com. Heb je er ook zin in? Ik kijk naar je uit!

 

Gratis fotoshoot voor meisjes-van-50+

 

Kom op 16 of 29 mei voor een gratis fotoshoot naar de Studio van Bea Blauwendraat Artography

Ben jij een meisje-van-50+? Hier is ie dan de aanbieding, zoals in mijn blog Meisjes-van-50+ aangekondigd: een gratis fotoshoot alléén voor meisjes-van-50+. Omdat je je op deze leeftijd nog een meisje voelt, wil je dit bijzondere feit toch graag eens vastgelegd hebben? Hoe leuk is het om hiervan over een x-aantal jaar met nostalgie de foto's de foto's van te bekijken? 


Dan is dit je kans! Kom op 16 of 29 mei, samen met je zusje of vriendin, naar de studio en laat je meisje-zijn vereeuwigen. 
Bovendien kan je je laten opmaken door een visagiste voor slechts 20 Euro, de helft van de normale prijs! Meld je snel aan bij 
bea@beablauwendraat.com , want de eerste 2 worden zelfs GRATIS opgemaakt! 

 

Wanneer, wat en hoe?

De fotoshootdagen waarin je gelijkgestemden ontmoet, zijn zaterdagmiddag 16 mei envrijdagmiddag 29 meiKom in je favoriete outfit en je favoriete meisje-van-50+uitstraling. Als je opgemaakt wil worden door de visagiste, geef dit dan van te voren aan. Om jouw mooiste foto's te kunnen bekijken en te bestellen via de webshop krijg je een paar dagen later per email een unieke inlogcode en wachtwoord.  Wil je je opgeven voor deze Meisjes-van-50+fotoshootdagen, stuur dan een email naar bea@beablauwendraat.com. Heb je er ook zin in? Ik kijk naar je uit!

 

Tip: geef een meisje een Verwenbon cadeau!

 

 

bottom of page