top of page

Remember that moment

december-actie

30 november 2016

Laat je mooiste herinnering aan een vakantie, gebeurtenis, feest of verjaardag oppimpen door een Master Photographer

 

Met plezier bied ik je deze nieuwe Artography-service aan in een unieke december-cadeau-actie: verras je geliefden met je eigen (opgepimpte) foto. Nu in een de feestmaand met 40% korting: vanaf

 € 29,95* inclusief een A4 fineartprint

 

Hé, hoe was je vakantie? Heb je mooie foto's gemaakt? Waar heb je je herinneringen gearchiveerd in je computer? Kijk je er nog wel 's naar of zijn ze alweer vervaagd door de beslommeringen van alledag? Kwam de sfeer wel of niet over op de foto zoals jij het beleefde?

Hoe zou je het vinden als je thuiskomt van je werk, dat je ogen naar de muur glijden waar een fineartprint van je eigen foto hangt en je zit meteen weer in de sfeer van die heerlijke vakantie?

 

Ik help je graag je herinneringen levendig en blijvend te maken. 

 

Stuur mij je mooiste of mislukte foto van je camera of smartphone en ik maak 3 digitaal bewerkte voorstellen s waar je uit kan kiezen.  Jouw keuze wordt in prachtig heldere kleuren op fineart papier geprint: een kunstwerkje aan de muur! 

 

Stuur je foto in volledige resolutie met vermelding naam en telefoonnummer, en een uitleg wat je ermee wilt, naar mijn emailadres: bea@beablauwendraat.com

 

*genoemde prijs geldt voor eenvoudige beeldoptimalisatie, zoals het aanpassen van helderheid, contrasten en kleur, zie voorbeelden. Voor beeldmanipulatie (veranderingen, in het beeld bijv. het onderwerp losmaken van de achtergrond, verwijderen van elementen, knip- en plakwerk) geldt een kleine meerprijs. 

Please reload

bottom of page