top of page

Maak jij Kiekjes of Foto's?

Start cursussen Kiekje of Foto 1 en 2

3 maart 2016

Het wordt weer vroeger licht, 't voorjaar is in aantocht en zomervakanties worden gepland. Tijd om je camera uit de kast te halen en op te poetsen! Wil jij deze zomer geen kiekjes maar bijzondere foto's maken? Begin dan nu met een cursus Kiekje of Foto!

Op 31 maart en 6 april starten weer de fotocursussen Kiekje of Foto 1 en 2.

 

Voor wie en wat kan je verwachten? 

 

Kiekje of Foto 1 is geschikt voor beginners en voor diegenen die meer uit de camera willen halen. De groene knop gaat op slot en we gaan de programma's en het menu uitspitten. Je leert hoe je onderwerpen selectief scherp in beeld brengt, snel bewegende onderwerpen bevriest of juist beweging in je foto vastlegt. Aan het maken van bijzondere composities wordt veel aandacht besteed. Ook als je denkt al veel te weten, krijg je toch nog veel tips&trics.

Met als toetje een spannende excursie. Meer info

 

Kiekje of Foto 2 is geschikt voor diegenen die cursus 1 hebben gevolgd of zich al in hun cameraprogramma’s hebben verdiept, maar vervolgens meer willen weten over lichtmeten, witbalans, portretfotografie en licht en schaduw. Met als afsluiting een fotografiewedstrijd. Meer info

 

Fotobesprekingen worden door cursisten als één van de leukste onderdelen beschouwd. Je leert anders te kijken en ontdekt dat foto's voor meerdere interpretaties vatbaar zijn. Ook van de excursies wordt iedereen helemaal blij. 

 

Quote van een cursiste die uit enthousiasme elke cursus 2x volgde:

"Jouw cursussen zijn een feestje en super inspirerend. Eén waarschuwing: fotograferen kan verslavend zijn."

 

Wil je ook leren betere foto's te maken? Stuur dan uiterlijk 23 maart een email  naar bea@beablauwendraat.com. Na bevestiging is er een fotografenstoel voor je gereserveerd. Bij voldoende deelname gaan de cursussen van start. Voor alle info ga naar de website van Bea Blauwendraat Artography/cursussen

Please reload

bottom of page