top of page

Gratis fotoshoot voor meisjes-van-50+

8 mei 2015

Kom op 16 of 29 mei voor een gratis fotoshoot naar de Studio van Bea Blauwendraat Artography

Ben jij een meisje-van-50+? Hier is ie dan de aanbieding, zoals in mijn blog Meisjes-van-50+ aangekondigd: een gratis fotoshoot alléén voor meisjes-van-50+. Omdat je je op deze leeftijd nog een meisje voelt, wil je dit bijzondere feit toch graag eens vastgelegd hebben? Hoe leuk is het om hiervan over een x-aantal jaar met nostalgie de foto's de foto's van te bekijken?

Dan is dit je kans! Kom op 16 of 29 mei, samen met je zusje of vriendin, naar de studio en laat je meisje-zijn vereeuwigen. 
Bovendien kan je je laten opmaken door een visagiste voor slechts 20 Euro, de helft van de normale prijs! Meld je snel aan bij 
bea@beablauwendraat.com , want de eerste 2 worden zelfs GRATIS opgemaakt! 

 

Wanneer, wat en hoe?

De fotoshootdagen waarin je gelijkgestemden ontmoet, zijn zaterdagmiddag 16 mei envrijdagmiddag 29 meiKom in je favoriete outfit en je favoriete meisje-van-50+uitstraling. Als je opgemaakt wil worden door de visagiste, geef dit dan van te voren aan. Om jouw mooiste foto's te kunnen bekijken en te bestellen via de webshop krijg je een paar dagen later per email een unieke inlogcode en wachtwoord.  Wil je je opgeven voor deze Meisjes-van-50+fotoshootdagen, stuur dan een email naar bea@beablauwendraat.com. Heb je er ook zin in? Ik kijk naar je uit!

 

Tip: geef een meisje een Verwenbon cadeau!

 

Please reload

bottom of page