top of page

Gratis Workshop Kiekje of Foto

Speciale actie van Bea Blauwendraat Artography tijdens FOTOWEEK 11-20 september 2015

28 augustus 2015

De herfst staat voor de deur en ik wed dat ook jij staat te popelen om met dit mooie weer met jouw camera naar buiten te gaan om te gaan fotograferen.

 

Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw beelden foto's worden en geen kiekjes? Heel simpel: door mee te doen aan mijn workshop Kiekje of Foto' op zaterdag
19 september a.s.

In deze hands-on fotografieworkshop krijg je antwoord op de volgende vragen:

- hoe krijg ik mijn rennende hond scherp op de foto?

- hoe trek ik de aandacht van de kijker naar het onderwerp in mijn beeld?

- hoe zorg ik ervoor dat de achtergrond wat naar voren komt en daardoor interessanter?

- hoe maak ik een interessante compositie?

- waar moet ik op letten als ik een nieuwe camera wil kopen?

 

Deze unieke workshop wordt gehouden op zaterdagochtend van 10.00 - 12.30 uur in mijn studio in Bilthoven. Naast het kijken en bespreken van beelden ga je ook daadwerkelijk met je camera aan de slag om een en ander uit te proberen. Vergeet dus niet naast je camera ook volle batterijen en je instructieboekje/handleiding mee te nemen, ongeacht welke camera. 

 

Locatie: Studio Bea Blauwendraat Artography, De Oude Theresiaschool (links kerk), Gregoriuslaan 10, 3723 KR Bilthoven

 

Speciaal tijdens de FOTOWEEK is deze workshop GRATIS. Opgeven: stuur een email naar bea@beablauwendraat.com. Na bevestiging is je deelname gegarandeerd.
Let op: het aantal fotografenstoelen is beperkt. Reageer snel als je erbij wilt zijn!

 

Fotocursus Kiekje of Foto

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je een cursus fotografie volgen dan kun je je ook opgeven voor de cursus Kiekje of Foto, 5 donderdagavonden (om de week m.u.v. vakantieweken) vanaf 30 september. Voor de gevorderden start er ook een cursus van 6 lessen op 29 september (noteer vast in je agenda). Raak geïnspireerd door het programmaoverzicht klik hier. 

 

Masterclass Artography

Wil je graag creatief uitgedaagd worden? Vanaf 10 september begint ook mijn Masterclass Artography. De cursus is bedoeld voor mensen die de basiskennis fotografie bezitten en extra verdieping willen. Klik hier voor meer informatie en inschrijving. Let op! Voor de meest recente cursusdata klik hier.

 

In september is het Fotoweek. Tien dagen lang staat Nederland in het teken van fotografie. Er valt van alles te beleven voor iedereen die van foto’s en fotograferen houdt. Lees verder op de website www.defotoweek.nl 

Please reload

bottom of page